dissabte, 30 de gener del 2016

Desplaçament a Huesca per animar al Girona


Després dels dos anys de la SD Huesca a la divisió de bronze del futbol nacional, el proper 14 de febrer torna un dels desplaçaments més estimats per tots els integrants de la Penya Immortal Girona. Allà hem gaudit de bons partits del nostre equip, celebrat la permànencia en la temporada del retorn del Girona FC a Segona i gaudit de valent en la companyia d'uns amfitrions de luxe, els nostres amics de la Peña Fenómenos Oscenses. Jornades plenes d'anècdotes, rialles i bon menjar i millor viure que han quedat gravades a foc en la memòria immortal.


Aquesta tornada tan especial s'ha de celebrar, així que ja estem preparant un gran dinar de germanor amb els amics maños. Tothom que desitgi participar en aquesta trobada només ens ho ha de comunicar en el moment de fer la inscipció per anar fent una previsió de quants serem. De totes maneres si algú s'hi vol afegir a última hora durant el viatge en autobús, segurament no hi haurà cap problema.


Parlant d'inscripcions, podeu fer la vostra a la seu de la penya, el Restaurant 106 (Av. Sant Narcís, 106, Girona), fins al 5 de febrer a les 19:00 hores. El preu del desplaçament pels socis de la Penya Immortal Girona és de 45 € (inclou autobús + entrada al partit). Pels no socis, el cost serà de 50 € i també inclou el viatge en autobús i l'entrada pel matx. Tots els inscrits estan convocats a les 7 del matí del mateix 14 de febrer a l'Estadi de Montilivi per sortir a les 7:30 cap a Huesca. L'equip ha començat molt bé el 2016 i aquesta serà una ocasió d'or per acompanyar-lo en un partit lluny de casa i animar-lo per intentar aconseguir una nova victòria com a visitants. Endavant Girona, endavant afició!