dimarts, 20 d’octubre del 2015

"camino verde"

Amics, això no s'atura i tot i que el nostre equip encara no ha agafat velocitat, la nostra penya ja l'ha agafat de creuer.
Fa 10 dies rebíem la visita dels nostres amics de l'Almeria a la nostra seu, el nostre presi no hi era però el grup directiu que es va quedar va fer un esplèndid treball perquè els nostres convidats passessin un dia memorable a la nostra ciutat.
De bon matí en Pepe Fuentes arribava amb tots els estris i ingredients per preparar unes delicioses "migas".
Més de seixanta penyistes dels dos clubs vam gaudir d'aquest típic plat andalús i vam brindar amb el cava de la penya.
Com és costum, vam intercanviar obsequis que guardem com un tresor a la nostra seu. A la penya Milhojas, el Tomate, Las Migas i a tots els seguidors andalusos que van venir des d'arreu de Catalunya els hi volem agrair la seva simpatia que ens va fer passar un dia genial.
També volem donar les gràcies al diari La voz de Almeria que va dedicar un reportatge a la trobada.
Dissabte passat vam patir de valent amb el joc del nostre equip, només el gol de l'empat a l'últim segon va fer possible dibuixar un somriure a les nostres cares.
I diumenge, uns quants immortals vam acompanyar als membres de la Penya Eloi a la seva primera caminada popular a l'ermita de Sant Roc.
A les 9 del matí, al voltant d'uns trenta entusiastes seguidors blanc-i-vermells ens vam reunir a la seva seu, Can Marcos, per sortir caminant al ritme del nostre himne.
A Sant Roc, acompanyats del regidor d'esports de Vilablareix,  vam degustar uns magnífics entrepans de pernil i vam repostar amb beguda fresquíssima davant de l'ermita engalanada amb els nostres colors.
Passat el migdia arribàvem a l'estadi de Vilablareix, allà vam presenciar la primera part del nostre juvenil, partit que va acabar amb derrota dels nostres per 0 a 1. Allà ens vam trobar amb l'Eloi i en Granell.
Els nostres cracks també ens van acompanyar en la fi de festa a la seu de la seva penya. De veritat que jornades com aquesta desperten l'ànim per preparar moltes coses conjuntament amb totes les penyes del nostre club.
I dissabte vinent rebem als nostres amics de Zaragoza, com és costum, farem un dinar de germanor a la nostra seu, començarà a les 2 de la tarda i el preu del menú serà el de sempre, 10 euros, si voleu venir, truqueu al presi, en Pepe, al 677775142 abans de divendres.
També us hem de dir que no fem viatge a Pamplona però si algú hi va i vol que li gestionem les entrades al preu de 15 euros que es posi en contacte amb nosaltres abans de divendres.