dimarts, 7 d’abril del 2015

Deixar de somiar per creure

Amics, durant tota la setmana passada es notava en l'ambient blanc-i-vermell aire de festa, bones sensacions, energia positiva, era el partit que havia de despertar a l'afició gironina, d'aquells partits que després de vàries temporades sempre es recorden com el partit clau en la trajectòria de l'equip, com el del dia de la Real Sociedad o el del Zaragoza l'any passat. I és que després de dissabte hem deixat de somiar per creure en l'ascens.
El divendres al matí uns quants immortals vam voler transmetre aquest positivisme als nostres jugadors, a la convocatòria es va afegir en Ferrer del Pont, membre de la penya Barbero Bailongo i font d'energia als seus més de vuitanta anys. Durant uns minuts vam cantar part del nostre repertori per a més tard deixar-los assajar amb tranquil·litat diverses jugades d'estratègia.
A la tarda vam confeccionar, al 106, la pancarta que vam lluir dissabte a la grada d'animació, en Fran i en Pollo van ser els pares de la criatura, una tarda molt divertida amb un resultat excel·lent.
Dissabte més d'una vintena d'immortals ens vam afegir a la grada d'animació, per part nostra, tot i que vam ser present part dels membres més sorollosos de la penya, com l'Óscar o l'Àlvaro, membres de la junta com en Garu o el mateix president, ens va quedar clar que la gran majoria dels nostres membres no vol canviar de lloc els dies de partit i així ho farem saber  a les reunions que tenim periòdicament cada quinze dies, els dijous, totes les penyes amb el club.
Diumenge a la tarda vam rebre la visita d'en Pasqual Serrano, directiu i administrador del twiter de la mítica penya del Vila-Real "Celtic Submarí". Vam estar veient plegats el partit que disputava el seu equip al camp del València. És molt maco sentir-te part de la gran família del futbol espanyol i aquestes visites són una mostra.
I diumenge tenim partit especial, avui ja hem parlat amb l'Óscar de Las Palmas, ens informava que el nostre equip arribarà dissabte i que no tenim programat cap entrenament, també ens deia que per primera vegada el seu fill, l'estimat Brian, no podrà veure el partit a l'estadi ja que com que será un futur crack juga un partit a la mateixa hora, aquesta vegada no tindrem la típica foto del petit amb els seus dos equips.
I al 106 tindrem festa, partit i dinar celebració de l'aniversari d'en Rafel, aquesta vegada en Jou ens prepararà uns fideus xinesos i carn, així que si voleu omplir l'estómac per deu euros després del partit aviseu a en Pepe per a què vagin carregant la cassola. Els gols els posaran els nostres jugadors i el cava la penya per viure una gran festa.