divendres, 13 de març del 2015

Anima't!

Amics, diumenge vam presenciar, potser, el pitjor partit de la temporada dels nostres jugadors però això no treu mèrit al gran treball i esforç realitzat fins ara i que està fent que tots els gironistes ens sentim orgullosos d'ells i il.lusionats en poder viure un final de temporada històric.
Ara tenim una bona oportunitat de fer-nos forts a casa i sumar els sis punts que ens permetrien continuar lluitant per l'ascens directe, però per a què així sigui nosaltres hem de ser una peça més del teler, així que, com diu el nostre amic Garolera, diumenge, cap a Montilivi que falta gent!
On esperem també que no falti ningú és a la final de la Copa Catalunya, si sempre ens hem queixat que el Barça i l'Espanyol mai li han donat importància, ara que en aquesta ocasió som l'equip gran, l'hem de viure amb la mateixa il.lusió que l'equip escapolat.
Per aquesta raó vam decidir organitzar un bus que sortirà a les sis de la tarda des de Montilivi, el preu del bus és de 5 euros pels socis de la penya i de 10 pels no socis, ja us podeu apuntar a la nostra seu, el 106, les entrades que van a part i es poden comprar a Montilivi. Vinga, anima't!.