dimecres, 4 de febrer del 2015

Forts com roures

Amics, dilluns l'Isi "va passar pel taller" per una operació d'una hèrnia inguinal i ahir a la tarda ja era a casa seva comptant els dies que queden per veure de nou el seu Girona. Després de quasi un any cuidant del seu pare malalt, un cop recuperat el seu progenitor, l'Effah va aparèixer per Montilivi per gaudir d'una nova victòria del seu equip. Els nostres jugadors deixen als rivals amb la sensació que físicament estan molt malament, com per exemple al Racing, sensació produïda per l'empenta dels nostres, ja que com s'ha pogut veure aquesta setmana, a part del nostre triomf, amb la victòria del Rácing al camp del Mirandés queda clar que no són els equips que estan físicament malament sinó que estem en un moment de forma molt dolç.
Moment dolç que no està passant el nostre proper rival, el Tenerife, partit que veurem plegats a la nostra seu, el 106, per això han acomiadat el que fins ara era el seu entrenador l'Álvaro Cervera i l'han substituit per en Raúl Agne a qui desitgem moltíssima sort a partir de dilluns.
Qui també ens hi ha desitjat molta sort ha sigut la Tita, la presidenta de la Peña Sentimiento Blanquiazul, aquest dilluns ens enviava aquesta imatge de la Virgen de la Candelaria per a què tinguéssim tota la fortuna del món per la resta de temporada per poder quedar per sobre dels "canariones". Esperem que el nostre amic Óscar de Las Palmas no s'emprenyi jeje.
Bé, per acabar, dir-vos que estan a punt d'arribar les noves banderes, també estem preparant un seguit d'actes amb les aficions sportinguistes i bétiques, com veieu la penya no s'atura i treballem per arribar als partits amb els rivals directes, l'Sporting i  el Betis, com el que som els blancs-i-vermells, forts com roures.
 

1 comentari:

Unknown ha dit...

Sempre la Penya esta forta com un roure quant es tracte de animar i promocionar el Girona soms una GRAN Penya