dimecres, 24 de desembre del 2014

Nadal solidari

Amics, un cop acabat el partit de dissabte teníem la idea de titular aquest article "coitus interruptus", ja que va ser  la mateixa sensació que vam tenir quan celebrant el gol de la victòria ens van clavar l'empat, però com que és Nadal és més escaient per aquestes dates el que hem posat.
Dissabte vam fer arribar les joguines que havíem recollit a la nostra seu als Patges Reials que els de la Penya Nord havien fet venir a Montilivi des del llunyà Orient.
Dilluns, totes aquestes joguines les vam entregar al CAP de Sarrià i al Col.legi Fedac del Pont Major per fer feliços a un munt de nens, el president Rebled va acompanyar la representació de totes les penyes oficials que van participar en aquesta recollida de joguines.
Nosaltres vam rebre, també dilluns, un gran regal, en Migue ens va visitar al 106, com podeu veure a la foto vam viure una estona molt divertida i alegre.
Divertida i alegre com serà la trobada amb les penyes del Llagostera, Els Golfus i la que farà d'amfitriona a la Canyera, Els Canyeros el dissabte 3.
Nosaltres farem un bus que sortirà des de Montilivi a les 12 del migdia només pels nostres socis i simpatitzants, el preu del viatge és de 25 euros pels socis de la penya i de 30 pels no socis, inclou el bus+entrada+dinar.
Preguem a tots els socis que s'apuntin abans del 27, ja que fins aquesta data tindran preferéncia, a partir del 27 anirem apuntant els simpatitzants també.
Molta gent ens ha preguntat com poden aconseguir entrades, bé, es poden aconseguir a través del web de la UE. Llagostera o a les tardes al Municipal de LLagostera.
I bé amics, ara sí, QUE PASSEU UNES FESTES INESBORRABLES PLENES DE FELICITAT I NO US OBLIDEU FER ALMENYS UN BRINDIS PEL NOSTRE GIRONA F.C.!!!!