diumenge, 2 de novembre del 2014

Un tomb per la fira

Amics, aquestes fires no les oblidarem mai els immortals, el club ens ha deixat a la nostra disposició el seu estand del Certamen i ho hem aprofitat per transmetre el nostre sentiment gironí a tots els visitants i és que l'idea del club de deixar a qui millor pot vendre amb il.lusió el club, els penyistes, ha estat tot un encert.
En moments com aquests on hem d'empènyer per tirar endavant l'estand és un orgull tenir gent disposada com l'Óscar, la Margarita, l'Isidoro, en Fran, en Josep, l'Àlvar, en Javi  la Silvia o en Pepe, tots, amb el seu somriure constant han deixat una excel.lent imatge del club.
Hem d'agrair tots els jugadors que ens han visitat, l`Àlex Granell i Christian Alfonso van ser els primers d'una llarga llista on, com podeu veure a la foto, també hi era l'Aday.
També per fires hem tingut el nostre concurs, aquest any ha sigut de dibuix, la Lidia Sierra ha estat la guanyadora, en Gerardo Hernàndez va quedar segon i vam fer entrega de dos tercers premis a en Juan Manuel Guerra i a en Fernando Hernández, el 106 es va tornar a vestir de gala per celebrar un senzill però molt maco acte, si veieu les fotos dels guanyadors al nostre Facebook veureu la cara de felicitat de tots ells.
Per acabar, dir-vos que també hem aprofitat l'estand per promocionar el nostre proper desplaçament a Pamplona. Per només 100 euros, 90 els membres de la Penya Immortal, tenim el viatge en bus, l'entrada, una nit d'hotel i l'esmorzar. S'han interessat moltíssima gent i és que el fet que es jugui dissabte a les 6 de la tarda és ideal. L'hora de sortida serà a les 5 de la matinada del divendres al dissabte per arribar al migdia a Pamplona i la tornada serà diumenge després d'esmorzar.
Al 106 ja tenim els impresos d'inscripció, ara per la inscripció s'haurà de pagar 50 euros i el dia de la sortida la resta.