divendres, 5 de setembre del 2014

Tot rodó

Amics, ja havíem fet servir aquest titular en alguna altra ocasió però és que avui li va que ni al pèl. Ja tenim els calendaris!, ens hem endarrerit una mica, ja que fins un dia abans de començar la competició no sabíem els equips que la disputarien. Per a la portada d'aquest any hem triat una de les moltes fotografies que el nostre amic Toni Carrera, Karris, ens regala cada setmana, en aquesta foto artística apareix el tifo on fèiem referència a la famosa frase d'en Pere Carmaniu que ha popularitzat el programa Tot Rodó "el futbol és boig i la pilota rodona", nosaltres vam afegir "i el Girona de primera", per cert ahir vam estar parlant amb en Francesc S. i Carcassés i ens va dir que el programa tornarà a TVGirona el 15 de setembre.
Volem agrair a tots els col.laboradors que han fet possible que aquests calendaris hagin vist la llum un any més.
Després de la gran victòria dels nostres aconseguida dissabte i que vam seguir al 106 en un ambient que feia recordar les tardes més glorioses del nostre club, estem preparats per animar de valent i així aconseguir viure el millor inici de temporada d'ençà que som a segona.
Ahir, la Tita, presidenta de la penya Sentimiento Blanquiazul del Tenerife, ens deia que li feia molta por aquest partit, més pel bon joc dels nostres jugadors  que pel pobre inici dels seus que entén és degut al fet que han tancat la plantilla molt tard.
Així doncs, com diu en Lluis Cruz, tot a punt per a qué surti tot rodó.

1 comentari:

Anònim ha dit...

he encontrado una web en la que, podriamos tener la camiseta de el girona de los años 80 , consta de enviar una foto de tal camiseta y esta fabrica te hace una replica exacta,se necesita un minimo de camisetas para poder empezar la fabricacion, la verdad esque las replicas son exactas , hay camisetas de el real burgos, real oviedo, rayo vallecano,real madrid , fc barcelona , albacete , betis etc etc..... no se si alguien se atreveria a promover esto y entre todos podriamos tener una reliquia en nuestros armarios , aqui os dejo la web www.deporforas.com miradla y vereis que esta muy bien... haber que os parece y si podemos contactar con alguna peña o alguien de el foro que quiera tirar esto adelante..ya direis algo..FORÇA GIRONA FC