dijous, 25 de setembre del 2014

L'essència de la penya

Amics, no podia haver-hi un resum més adient per descriure el diumenge viscut per tots nosaltres que l'article que ha escrit el nostre secretari Fran al Facebook de la penya.
L'essència de la penya, treball en equip, germanor amb aficions rivals i animació fins al final encara que el resultat sigui advers.
Vora les 9 de matí en reuníem al 106 uns quants membres per anar a Montilivi per preparar el mosaic, allà es van afegir un bon grapat de més membres juntament amb un parell de folls del nord.
Amb tanta gent treballant i sobretot, amb la il.lusió que treballaven vam acabar la feina en un plis plas.
Sense descans vam anar a l'hotel Melià Golf Girona de Caldes de Malavella on els amics de la Coordinadora de Peñas Béticas ens havien convidat per assistir a l'acte que el seu club havia organitzat en homenatge a la seva afició. Allà es van afegir els companys de la Penya Guixols amb els qui no vam desaprofitar l'ocasió per fer-nos una foto amb tota una institució del futbol com és en Rafa Gordillo.
Un cop acabat l'acte vam guiar els sis autocars que formaven l'expedició verd-i-blanca fins al Restaurant la Cuina de Can Maikel, una barbacoa ens esperava, les 500 persones que la vam degustar vam quedar contentíssimes. Hem d'agrair a en Maikel i el directiu del Girona Carles Lugo que hagin fet possible aquesta trobada.
Allà es van afegir l'autocar dels vells amics de la Peña Bética de Santa Coloma de Gramenet i els de la Peña Bética de Tarragona als qui els vam haver d'anar a cercar perquè es van perdre.
Com és costum el dinar acaba amb un intercanvi de regals entre aficions, en aquesta ocasió van ser les bufandes les protagonistes de l'intercanvi. Hem de destacar que el president de la Coordinadora, en Josan, ens va dir que en la majoria de llocs els reben molt bé però que aquesta vegada havia estat la millor, escoltar aquestes paraules del representant d'una afició tan important com la del Betis ens omple d'orgull.
No vam tenir el millor fi de festa esportivament parlant però això ja és historia i ja esperem amb ganes que arribin les cinc de la tarda de diumenge per veure una nova victòria dels nostres jugadors al 106 via internet en pantalla gegant. Us esperem!