diumenge, 3 d’agost del 2014

SOS futbol


Amics, avui fem aquest article per solidaritzar-nos amb els companys del Racing de Santander i el Real Murcia. Com ja sabeu, hem viscut uns anys on els responsables dels clubs han fet autèntiques bogeries que han portat a una situació econòmica deplorable a la majoria d'entitats. Podríem dir que el fet de gastar més del que podia generar el club era fer trampes i era el moment de castigar-los per  "dòping econòmic" i baixar-los de categoria, però en aquells anys tot estava permès i qui tenia més cara es podia permetre fer un equip competitiu per poder presumir a Primera Divisió.

Des de fa unes temporades tots els clubs estan sotmesos a un estricte control de despeses pel que podem considerar que no existeix la possibilitat del citat "dòping econòmic", per tant, entenem que no és just que els equips perdin la categoria pel seu deute anterior, ja que els únics perjudicats són els jugadors actuals i, sobretot, la seva afició.

Des de la Penya Immortal Girona volem demanar una modificació de la regulació per acabar amb aquesta injustícia i preguem al nostre president Francesc Rebled que en la reunió de la Lliga de Futbol Professional de dijous vinent voti a favor del futbol i ajudi a que els equips de Real Murcia i Rácing de Santander es quedin al lloc que han guanyat esportivament, la Segona Divisió A.

El control ha d'existir, però quan el sistema de les SAD que es va imposar ha demostrat ser un desastre, s'ha de ser comprensiu i donar temps. El futbol ha d'avançar cap al retorn de la propietat dels clubs a mans dels aficionats i gent competent i compromesa que tingui clar que la viabilitat de les entitats i l'acompliment de les obligacions tributàries és el primer.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No estoy nada de acuerdo. Claro que el Murcia se salva deportivamente si a la hora de fichar (aun no teniendo capital) promete a sus jugadores un dinero que en realidad no tiene. Por esas mismas el Mirandes, el Guadalajara o nosotros mismos podriamos hacer lo mismo y seguro que no pasariamos tantos apuros deportivos. Obviamente es jodido que el verdadero aficionado del Murcia quede prisionero de unos malos gestores (como pasa a tantos clubes de este pais -incluido el Girona-) pero cada cual deberia de tener sus propias normas de conducta y no esperar a que sea un ente externo el que venga a decirte que es lo que esta bien y lo que no. El Murcia erro y se le debe castigar. Ademas no hay que olvidar que ya ha tenido un año extra en la Segunda (descenso del Guadalajara)y no ha mejorado en nada. El funcionamiento de la liga de futbol en este pais es una autentica patraña, al final resultara que Hom no solo tendra que viajar al Reino Unido para abortar, sino tambien para poder ser espectador de futbol limpio y de calidad.