dijous, 21 d’agost del 2014

Que la sort ens acompanyi!

Sí, sí, sí, la lliga ja està aquí o el parto de la burra, són dos títols que estaven esperant per l'article que anuncía l'inici de la lliga, però com que ha coincidit amb la notícia de què la Bruixa d'Or serà el principal patrocinador del nostre club, qui us escriu vol començar l'article fent referència a la bona feina feta per l'equip directiu del club, ja sabeu que portem una línia força agradable per la institució, però tampoc som uns pilotes i quan hem de dir quelcom que no ens agrada ho diem, per això és just reconèixer que el que semblava que seria un estiu convuls s'ha convertit en un dels estius més tranquils i il.lusionants per la parròquia blanc-i-vermella.
En l'àmbit esportiu, una pretemporada immaculada amb sis de sis victòries, tot i que és només pretemporada, ha servit per veure que tenim un equip molt competitiu, no hem de fer volar coloms però sí que és temps d'il.lusionar a la gent i el joc ofert pels nostres inviten a l'optimisme tot i que sabem que la segona és molt llarga i molts partits es decideixen per petits detalls i perquè no també per la sort.
En l'àmbit institucional destaquem l'apropament del club a la ciutat, la presentació de les samarretes al Wala i sobretot , la presentació de l'equip a la plaça de la Independència ha aixecat no només l'aplaudiment dels gironins sinó també de molts aficionats d'altres equips, com que volem ser justos, hem de dir que les vegades que s'havia fet altres anys com la presentació de la samarreta Nike al Parc Central o la Luanvi a la Catedral sempre havien estat un èxit.
Diumenge tothom a l'estadi i dissabte, com que tenim força vida social, acompanyarem els nostres amics de la Penya Els Canyeros Llagostera en el seu primer acte oficial. Assistirem a la paella popular que fan al migdia, si algun immortal vol assistir haurà de trucar a en Pepe (telf. 677775142) el més aviat possible, el preu del menú és de 12 euros.
No podem acabar aquest primer article de la temporada sense un VISCA EL GIRONA F.C.! i VISCA LA PENYA IMMORTAL!.