dilluns, 28 de juliol del 2014

Molt més que una moda

Amics, quan arribes a Perelada i et trobes gent del poble com l'Héctor i en Nil, amb les seves samarretes del Girona seguint el primer partit de la pretemporada amb la mateixa passió que una final, veus clar que el nostre club comença a tenir unes arrels molt profundes a totes les comarques gironines i és que ser gironista, lluny de ser una moda que guanya adeptes al mateix temps que l'equip guanya partits i acaba quan l'equip els comença a perdre, és un sentiment.
D'un partit de pretemporada no es poden treure gaires conclusions, potser serveixen més per calibrar les sensacions que desperta l'equip tant a dins com a fora del camp i us hem de dir que pel que vam veure nosaltres aquest Girona fa bona pinta, les declaracions dels jugadors apostant que aquest any toca temporada bona és tot un símptoma.
Seguint el repàs a l'actualitat de la penya i el nostre club no podem deixar-nos la presentació de les noves samarretes, la cara és la qualitat de la nova marca, Kappa i la samarreta groga de qui s'ha enamorat el nostre amic Öscar de Las Palmas, la creu un any més, els pantalons vermells de la primera equipació, resulta fins i tot irritant que una cosa que no suposa una despesa addicional i que pot fer feliços a gironistes que els fa il.lusió veure el seu equip com ha vestit històricament no es tingui en compte.
També hem de comentar el sopar de dijous. Com que els nostres immortals no es perden una, per les festes de Salt uns quants membres van quedar per sopar abans d'anar a barraques, bé, un sopar que podríem dir que era com una mena "d'entrenament voluntari" per anar agafant la forma (rodona, com diu el nostre secretari) i que va aplegar una trentena d'immortals, espectacular. Com que en Manolo i la Mari s'han guanyat unes més que merescudes vacances no vam poder fer-ho al 106 i vam tornar per unes hores al que va estar la nostra llar molts anys, el Bon Ibèric, ara amb el seu nom original BONES ESTONES, en Guillem i la Raquel ens van preparar amb molta il.lusió un magnífic menú i ens van fer sentir com a casa.
Per acabar, dir-vos que ja tenim els carnets de la penya, bé, els té el nostre tresorer, en Rafel, si els voleu agafar podeu trucar a en Pepe (677775142) per quedar, així tenim una bona excusa per prendre un cafè o una cervesa en bona companyía.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sois una penya del gerona o de los rivales que se. Espavilen ellos